5PCs/ Pack Farverige Microfiber Fiber Svømning Håndklæde Magic Udendørs Håndklæde

5PCs/ Pack Farverige Microfiber Fiber Svømning Håndklæde Magic Udendørs Håndklæde

kr20.97 kr13.67
Status
På lager

Ønskeliste
  • Tags: yzf 3 mirror cover.

5PCs/ Pack Farverige Microfiber Fiber Svømning Håndklæde Magic Udendørs Håndklæde

Type: Håndklæde

Stof: Microfiber

Størrelse(Ca.): 30*30cm

Farve: Random Sende

Package: 5PCs/ Masse

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du kan\'t kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal udfyldes med i 3 dage.

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

1. Kontakt os, hvis du don\'t modtager din pakke overskredet 45 arbejdsdage omfatter ikke weekender og helligdage.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

2. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen

1. 12 måneder Producent\'slimited Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3 måneders garanti.

2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på T-urban.dk!

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

'

  • Materiale: Microfiber Stof
  • Mønster: Trykt
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Dropshipping:
  • Pakke Størrelse: 8cm x 8cm x 6cm (3.15in x 3.15in x 2.36in)
  • Enhed Type: masse (5 stykker/masse)
  • Pakke Vægt: 0.089kg (0.20lb.)
  • Funktion: andre