Manuel Hjem Manuel kødhakkemaskine Hånd-forkrøppet Kød, Pølse Kødhakkeren Rustfrit Stål Knive til Køkkenet Manuel kødhakkemaskine

Manuel Hjem Manuel kødhakkemaskine Hånd-forkrøppet Kød, Pølse Kødhakkeren Rustfrit Stål Knive til Køkkenet Manuel kødhakkemaskine

kr246.29 kr147.77
Status
På lager

Ønskeliste
  • Tags: rivejern manual, oksekød grinder, blade slicer, razatoare, cutter for pølse, grinder shredder, kødhakkeren, mad rivejern, grinder kød, aluminium kødhakkemaskine.

Hjem Manuel kødhakkemaskine Hånd-forkrøppet Kød, Pølse Kødhakkeren Rustfrit Stål Knive til Køkkenet

Funktioner: Det er specielt designet til hjemmet madlavning.Moderne og praktisk design til at bære og ren.Praktisk og sikker, aftagelig design, der ikke kun kan hurtigt blive lastet og losset, hele maskinen rengøring er enkel og praktisk.Lavet af rustfrit stål og ABS, sund og miljøvenlig, sikker og ikke-giftige, høj slidstyrke.Hurtigt og effektivt til formaling af kød, grøntsager, urter ,hvidløg, frugt, peanuts osv.

Specifikation:

Betingelse:100% Helt Nye

Materiale: Rustfrit Stål og ABS

Farve: Grøn

Vægt: Ca.986g/34.8 oz

Brug: Kød kødhakkeren

Pakke Liste:

1 x Manuel kødhakkemaskine

1 x Fyld Dyse

1 x Håndsving

1 x Trykke på Håndtaget

Om betaling

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Om forsendelse

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak

Returnering og Refundering

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra T-urban.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Om feedback

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

  • Mærke: Ashata
  • Model-Nummer: Manuel Kødhakkemaskine