Forstørrelsesglas i Træ Mobiltelefon Forstærker HD-Skærm Stereoskopisk Glas Video Tv med Lupe Holder til Telefonen Ornament

Forstørrelsesglas i Træ Mobiltelefon Forstærker HD-Skærm Stereoskopisk Glas Video Tv med Lupe Holder til Telefonen Ornament

kr127.12 kr63.56
Status
På lager

Ønskeliste
  • Tags: bærbare folde mode forstørret skærm mobiltelefon, smartphone stå bruser træ, forstørret mobiltelefon stor skærm, zoom forstørret telefonens skærm, celle indehaveren træ skrivebord, forstørre mobiltelefon skærmforstørrer, telefonholder, bruser brun, mobiltelefon forstørre skærmen, telefonholder, bruser dreng, glas udvide telefonens skærm.

12 tommer Træ-Mobiltelefon HD-Skærm Stereoskopisk Forstørrelsesglas Sammenklappelig Video Tv Forstærker Lupe telefonholder

Funktion:

1. Reducere stråling, undgå ultraviolette stråler, reducere visuel træthed, og gøre mobiltelefoner længere og tydeligere fra os

2. 12-tommer store skærm, high-definition strålingsbeskyttelse, syn beskyttelse, zoom afstand, nem at bære.

Specifikationer:

Materiale: ABS + HD Akryl Linse

Farve: Gylden træ, korn, White, træ, korn, træ, korn Og

Produkt forstørrelse: 2-2.5 gange

Afstand: der anbefales 1-2 meter

Produkt funktioner: HD-zoom, mobiltelefonholder

Skærm størrelse: 12 tommer

Kompatibel: Velegnet til mange forskellige smartphones.

Produkt pakke størrelse: 269*198*15mm/10.59*7.79*0.59 i

Produkt størrelse: 260*195*10mm/10.24*7.68*0.39 i

Produkt bruttovægt: 345g

Produkt vægt: 308g

Instruktioner:

1. Du bør undgå at bruge i direkte sollys eller stærkt lys, undgå uklare lys, og det vil vise sig bedre i svagt lys miljø.

2. Brug ikke bunden linser, som er vanskelige at rengøre.Brug en blød klud til at beskytte linsen, når den ikke er i brug.

3. Juster afstanden og vinklen fra rack til linsen af telefonen, skal du justere brændvidde og synsvinkel linse for at opnå den bedste synsfelt, de bedste forstørrelse effekt, og de bedste skarphed.

4. På grund af det store objektiv, spejl overflade har en lille refleksion fænomen.Juster lysstyrke og vinkel af lys.

Bemærkninger:

1. Bemærk, at 1-3mm adskiller sig på grund af manuel måling.

2. På grund af de forskellige display-og andet lys, billedet kan ikke vise den faktiske farve.Tak for din forståelse.

Pakker:

1 X Telefonens Skærm Forstærker

1. Alle emner vil blive dobbelt tjekket og godt pakket, inden de sendes.Emner

vil blive afsendt inden for 3-7 hverdage efter, at kunderne betaler for.Fordi vi har tusindvis af for dagligdags.Vi er nødt til at arrangere en forsendelse man for med en ordre.Vi vil sende varer til dig, ASAP.

2. Vi kun leveres til Bekræftet ordre adresse.Din ordre adressen SKAL MATCHE din shipping adresse.

3. Det tager normalt omkring 20-60 arbejdsdage til at levere pakken til destinationen(for fjerntliggende områder,kan det tage lidt længere).I mellemtiden,kan du vælge DHL Express til at forkorte den shipping tid, hvis du har brug for snarest muligt.

4. Hvis du ikke modtager den inden for 60 dage,er du velkommen til at kontakte os, inden de forlader negativ Feedback,vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig med at løse problemet.

1. Hvis du ikke er tilfreds med varen når du modtager det,bedes du sende det tilbage inden for 10 dage for at få en ny eller pengene tilbage.Du bedes kontakte os før du returnerer det.

2. Alle returnerede varer skal være i den oprindelige indpakning, og du skal give os en forsendelse tracking nummer og specifikke årsag til returnering.

3. Vi vil refundere dig fuld penge,upone modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør omfatter.

4. Hvis varen er beskadiget under transporten, eller ikke kan bruges som normalt,bedes du kontakte os rigtige billeder af de emner, og vi vil refundere dig pengene.

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Din tilfredshed er vores første prioritet!

Jeg f du modtage ordre, og det er i god stand,vil vi derfor være taknemmelige, hvis du ville forlade 5-Stjerner Positiv Feedback for transaktionen.

Ellers ville vi være taknemmelige, hvis du ville kontakte os, inden de forlader 1-Stjerne til 3 Stjerner Feedback,vi vil tage fornøjelse at give en tilfredsstillende løsning.

  • Mærke: alloet
  • Kompatible Mærker: Universal
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Har Oplægsholder: No
  • Type: Skrivebord Indehaver
  • Model-Nummer: Telefonen Forstærker
  • Funktioner: Ingen Funktioner
  • Oplader: No