Brugerdefinerede Bil gulvmåtter For Toyota RAV4 2019-2020 Læder Tæppe Måtter Auto Dele indvendigt tilbehør

Brugerdefinerede Bil gulvmåtter For Toyota RAV4 2019-2020 Læder Tæppe Måtter Auto Dele indvendigt tilbehør

kr607.05 kr291.35
Status
På lager

Ønskeliste
  • Tags: toyota rav4 3 d måtter, 4 rav, krom tilbehør til toyota rav4, toyta rav4 mats, toyota rav4 stativer, rav4, toyota rav4 forreste måtter, chrome toyota, toyota rav4 læbe, Rav4 2013.

En butik med speciale i at gøre bilen gulvmåtter

Hej,ven .når du bestiller, kan du efterlade besked for at fortælle mig din bils Model /År, og venstre/højre-kørsel /pladser.For eksempel Volkswagen/ Passat/2014years/5 pladser.vi vil levere i henhold til din bilmodel gøre,Tak

Produkt navn: læder bil mat

Størrelse: Skræddersyede måtter og nøjagtig pasform.

Brutto vægt: 2,5 til 3,5 kg / sæt.

Funktion: vandtæt, støvtæt, anti-forurening, fade, snavs, let at rengøre

Oprindelse: Kina (Hovedlandet)

Farve: Denne style bil gulvmåtter, har farver ( sort/ black rød/ sort, beige/ kaffe farve /brun/ beige/ rødvin /rød /grå/orange/himmel blå/sort / blå/lilla/Gylden)

1.Brugerdefineret: Vi kan fremstille bil gulvmåtter for hatchbacks, sedans, biler, konvertible obligationer, lastbiler, varevogne, Suv ' er, syv eller otte-personers biler.

2.Anvendelse: Brolagt i gulvet inde i bilen,kan du gøre din bil interiør ren, støv har ingen steder at skjule, kan beskytte din bils originale gulv rent og nyt, når du har brug for til at rengøre gulvet kun rengøre gulvet liner

3.Design: all inclusive design, så længe du vælger den rigtige model, vil produktet blive problemfrit sammen under brug.og påvirker ikke brugen af døren og sæder i bilen pedaler, 14 farver er tilgængelige ( alle sort/ sort rød/ sort, beige/ kaffe farve /brun/ beige/ rødvin /rød /grå/orange/himmel blå/sort / blå/lilla/Gylden)

4.Ikke bevæge sig: PVC Overflade læder, fleksibel, slid-resistente, og super vandtæt.I midten er XPE skum lag, som gør måtten mere blød og elastisk.Det nederste lag er en non-slip underlag, som sikrer, at bilen måtterne ikke bevæger sig, når den er i brug

Vi har 14 farver kan tilpasses

Brugerdefineret Venstre Kørsel

Brugerdefineret Højrestyret

Hvordan til at Betale?

1.Skal vi bare acceptere alipay på T-urban.dk, du kan betale med kredit cart, det er ikke noget problem.Som vi ved,alipay kan du sende betalingen hurtigt og sikkert online.

Hvordan til at levere?

Vi skal bare sende varen til den adresse, der er på T-urban.dk.Sørg for din leveringsadresse er korrekt og leverance.Hvis du vil have os til at sende en anden adresse, skal du ændre den korrekte adresse i T-urban.dk, før du betaler.

Om Afgifter og Toldbehandling Gebyrer

Som vi ved,afgifter og told-skat, som skal betales for de enkelte elementer, hvis varen er åbnet og kontrolleret af toldvæsenet i dit land.Vores pris omfatter ikke Opgaver, Værdi og Skat, Toldbehandling Gebyrer og andre afgifter.Disse afgifter er købers ansvar.Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger vil være, før du afgiver ordren.

Hvis varen tilbage til os på grund af køberen nægter at betale disse gebyrer,vil vi ikke sende det til dig igen, medmindre køberen fuldender disse gebyrer.

Hvis du vil have os til at hjælpe dig med at reducere told gebyr, bedes du kontakte os og fortælle os, hvor meget værdien skal være angivet på fakturaen.så vil vi gøre, hvad du sagde.

Hvordan til at spore?

Vi vil tilbyde forsendelse nummer til dig, når vi sender varen til dig.du kan spore denne forsendelse antal i 3-5 arbejdsdage senere i Kina Post hjemmeside.Det siges, at vi har sendt denne vare til dig.Du kan også spore denne forsendelse antal i Post websted for dit land, efter at dette element har forladt kina told.Hvis du opdager, at du ikke kan spore denne forsendelse antal i post websted for dit land, måske af postvæsenet ikke uploade shipping information til hjemmesiden eller det er forsinket til at uploade,men det er stadig forsendelse nu.Du behøver ikke bekymre dig om noget.

Hvordan til at vende tilbage?

Vi accepterer, at vende tilbage for dette element, hvis du ikke kan lide det, når du får det.Men du skal betale forsendelsesomkostningerne, når du sender den tilbage.Vores retur adresse er skrevet på T-urban.dk, så vær venlig at sende varen tilbage til vores rigtige adresse.Hvis du ikke kan finde det, så kontakt os,så vil vi give dig oplysninger om vores adresse.

Hvordan til at tilbagebetale?

1.Vi vil refundere det FULDE din betaling med INGEN UNDSKYLDNING, hvis du ikke kan få dette element i enden.

2.Vi vil refundere det FULDE din betaling med INGEN undskyldning, hvis denne vare er beskadiget eller brudt i shipping-processen.

3.Vi vil refundere det FULDE din betaling med INGEN undskyldning, hvis dette punkt kan ikke anvendes godt, men det beskrives, hvorfor det ikke er brugt godt af foto og video først.

Hvordan til at sende?

Hvis du ikke ønsker os at refundere din betaling, kan du bede os om at sende en ny til dig PÅ én GANG, er det ikke noget problem.Vi er glade for at gøre, indtil du er tilfreds.

Hvis det er svært for dig at få USD betaling fra udlandet,kan du bede os om at harmes en ny,så vil vi give dig en ny tracking nummer.Det er ikke noget problem.

  • Mærke: muchkey
  • Materiale: Kunstig læder
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Stilling: Venstre Ror