Kompatibel Med G30 Antal El-Scooter Accelerator Acceleration Enhed Hurtigopkald Tommelfinger Trigger Shifter Scooter Udskiftning

Kompatibel Med G30 Antal El-Scooter Accelerator Acceleration Enhed Hurtigopkald Tommelfinger Trigger Shifter Scooter Udskiftning

kr65.66 kr45.95
Status
På lager

Ønskeliste
  • Tags: xr kitty piger dækker.

Denne el-scooter accelerator er meget følsomme, kan være i gang med en blid twist, meget nem at bruge, og har et behageligt greb og gør ikke ondt i hånden.

Funktioner:

El-scooter accelerator, kan styre el-scooter frem, let at bruge, sikrere.

Som erstatning del af el-scooter, kan det løse nogle accelerator fejl og forbedre den service, opstillinger.

Enkel montering: direkte installation og udskiftning, mere bekvem at bruge.

Letvægts design: høj styrke, kompakt og let design.

Kompatibel med: G30 Antal el-scooter.

Specifikationer:

Materiale: plastic

Emne størrelse: 45 * 65 * 30mm / 1.8 * 2.6 * 1.2 i

Element vægt: 80g / 2.8 ounce

Pakke størrelse: 100 * 85 * 30mm / 3.9 * 3.3 * 1.2 i

Pakke vægt: 100g / 3.5 gram

Packing Liste:

1 * Trigger Shifter

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Leveringstid:

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra T-urban.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.

Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på T-urban.dk!

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Spænding: None
  • Type: andre
  • Model-Nummer: Trigger shifter