1 stk Ost Rivejern Hånd-Forkrøppet Ost Rivejern Rotary Ingefær Chokolade Cutter med Rustfrit Stål Tromle Dropshipping

1 stk Ost Rivejern Hånd-Forkrøppet Ost Rivejern Rotary Ingefær Chokolade Cutter med Rustfrit Stål Tromle Dropshipping

kr76.21 kr45.70
Status
På lager

Ønskeliste
  • Tags: xr telefonen tilfælde palstina.

Multi-Funktion Rustfrit Stål ostehøvl Rivejern Kage, Pizza Skovl Cutter Køkken Tilbehør, Gadget Ralador Smør Risten r

Forsendelse

1. Normalt vil vi sende varerne inden for 1-3 hverdage efter din betaling er bekræftet af T-urban.dk. 2. Hvis du vælger hurtig forsendelse og din adresse er defineret som fjerntliggende område af Fedex /DHL, du skal betale ekstra $30 fjernbetjening shipping gebyr.Eller kan du give os en ny, en anden adresse, som ikke er fjernbetjeningen.Fjerntliggende område ind via link.https://www.dhl.com/content/dam/downloads/g0/express/services/surcharges/dhl_express_remote_areas.pdf-3. Hvis du har nogen ændring til ordren, kan du lade budskabet i den rækkefølge. 4. Check venligst din adresse og kontakt nummer er det rigtige, du skal især kontrollere dit postnummer og by, er korrekte oplysninger ,ellers vil din pakke vil ikke blive skib ud.

Garanti

Et års garanti for alle de produkter, kan enhver enhed, der viser sig at være defekt under garanti validering periode, vil blive repareret uden omkostninger for dele eller udskiftes.Slutbrugeren er ansvarlige for alle fragt og gebyrer .Garantien dækker ikke hændelige skader, hændelige skader eller følgeskader som følge af brug af.

Feedback&Rating

Vi takker for din virksomhed, i høj grad.Hvis du er tilfreds med vores produkter og service, kan du efterlade os en Positiv feedback og 5 Stjerner rating.Din anerkendelse vil gøre os mere trygge ved at udvikle vores forretning og tjene dig bedre.Hvis du ikke er tilfreds med, af en eller anden grund, er du velkommen til at kontakte os, at kommunikation er meget mere effektivt end at åbne en tvist.Vores kundeservice og teknisk support vil gøre vores bedste for at tilbyde dig en tilfreds løsning.

  • Funktion: Øko-Venligt, Lager
  • Ost Værktøjer Type: Ost Rivejern
  • Materiale: Plast, Metal
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Model-Nummer: HQ-YYL036
  • Certificering: CE / EU, CIQ